Year End Best Buy Less 50% Dari 24-31 Dis 2018..

Lagi nak habis bulan ni lagi seronok pula eda tengok promosi Shaklee ni..

Apa taknya, Gentle Wash kegemaran ramai yang untuk baby ni pon ada LESS 50% tau.. haishhh.. macam boleh hilang akal bila dapat tahu ada diskaun sampai 50%.. best gile kan.. rugi sangat kalau korang tak rebut peluang yang mungkin cuma datang sekali ni je..

Kenapa Gentle Wash ShakleeBaby ni baik untuk bayi anda?

Mengandungi chamomile, lavender dan aloe vera organik, mandian yang lembut ini menenteramkan, menenangkan dan melegakan kulit. Ianya tidak menimbulkan alahan, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensitiviti, sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut.

Dan anda tak perlu risau pon kerana ia memang sesuai untuk semua jenis kulit..

Harga sebotol RM 123.75

Harga dua botol RM 247.50

Harga LESS 50% untuk Twin Pack RM123.75

Sangat berbaloi kan.. beli 1 botol tapi dapat 2 botol terus ke rumah anda.. memang sesuai sangat untuk anda yang ada baby kecik.. Kalau nak buat hadiah sempena menyambut baby baru pon memang sedang elak juga..

TETAPI jangan lupa ya, promosi ini hanya sah dari 24-31 Dis 2018 sahaja..

 

Semoga bermanfaat ya..  
Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya..
Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh
klik sini –> Harga Produk Shaklee

Hidawati Kadiso

♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *