Vivix Sudah Sampai Ke Sukan Olimpik PyeongChang 2018

Betul ke ahli-ahli sukan Pure Performance ni Shaklee yang sponsor diorang, sebab tu la diorang makan Shaklee? Kalau tak sponsor takde nye nak makan pun…

Of course!!!!
Team Pure Performance tu team Shaklee, takkan la nak kena beli suplemen sendiri… harusla Shaklee sponsor. Kalau nak kena beli sendiri lebih baik diorang tak jadi ahli Pure Performance, jadi SID lah macam Watson Nyambek, Najib Turano semua tu… beli sendiri dapat points, dapat cashback, nak buat bisnes pun boleh.
The fact that diorang amalkan Shaklee dgn yakin adalah bukti Shaklee terbaik tanpa ada bahan terlarang. Diorang kutip pingat & jalani doping test tanpa takut-takut.
Baru-baru ni kan kecoh atlet bina badan negara gagal doping test ni. Doping test dibuat secara rawak, nasiblah siapa yg kena. Tapi atlet Shaklee seronok je nak buat doping test.
Awak tu bila nak tukar jenama?
Buat pengetahuan anda, Sukan Olimpik PyeongChang 2018 ini adalah sukan olimpik musim sejuk yang diadakan di Korea Selatan dan negara kita juga ada menghantar wakil ke sana..
Anda boleh bayangkan tak, orang negara kita yang selalu dah terbiasa dengan iklim tropika khatulistiwa ni perlu bersukan dalam keadaan yang sejuk? ya, dengan Shaklee semuanya boleh diatasi.. terima kasih kepada Shaklee kerana menyokong altet negara kita dalam mengharumkan nama negara di mata dunia..
Semoga bermanfaat ya..  
Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya..
Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh
klik sini –> Harga Produk Shaklee

Hidawati Kadiso

♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *