Tenaga Luar Biasa Dengan Set Bersalin Shaklee


Salam kawan-kawan..
Hari ni saya nak share tentang tastimoni seorang rakan yang baru 5 hari bersalin cser dan baru 2 hari mengamalkan Set Bersalin dari Shaklee..
Sedikit sejarah tentang rakan saya ini.. beliau besalin anak ke dua secara cser.. besalin anak yang pertama 6 tahun lepas juge cser tetapi masih merasa sakit kalau mahu naik tangga.. kini beliau baru mengamalkan Set Bersalin Shaklee dan sudah boleh memanjat tangga serta tidak merasa berdunyut2 di kawasan luka csernye..
Paling menyeronokkan apabila beliau merasai TENAGA LUAR BIASA dengan memakan set bersalin dari Shaklee..
Apakah Set Bersalin dari Shaklee??
Set bersalin dari Shaklee adalah terdiri daripada:
1) Vita lea (multivitamin)
2) B-complex
3) Vita C
4) Zinc
Dan rakan saya ini juge mengamalkan ESP untuk lebih bertanaga untuk berjaga malam.. Alhamdulillah dengan mengamalkan konsep “DEMAND AND SUPPLY” dalam penyusuan susu ibu, susu beliau juga meriah..
Syukurrr.. gembira rasanya dapat membantu rakan-rakan seperti ini..
Jika anda sedang mengandung mahu pun sedang dalam pantang dan ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang Set Bersalin dari Shaklee bolehlah menghubungi saya
Semoga bermanfaat ya..  
Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya..
Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh
klik sini –> Harga Produk Shaklee

Hidawati Kadiso

♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *