Tak Perlu Risau Kalau Keahlian Shaklee Sudah Expired..

As’salam semua.. dah lama eda tak cerita pasal keahlian Shaklee kan.. Asyik cerita pasal produk je..

Sebenarnya entry ini eda nak tujukan khas untuk kawan-kawan eda atau mereka yang pernah jadi ahli Shaklee tapi ID dah expired..

Ada notis baru yang pihak Shaklee dah keluarkan berkenaan tentang renew keahlian ni tau..

Bermula dari beberapa tahun lepas pihak Shaklee dah mewajibkan setiap ahli me’renew’ keahlian setiap tahun dengan membeli voucher RM30.. Voucher itu juga boleh digunakan untuk membeli produk Shaklee.. Voucher RM10 boleh digunakan dengan pembelian sebanyak RM100..

Tapi tu dulu..

Sekarang tak perlu lagi beli RM100 untuk menggunakan voucher RM10.. kalau dah renew, beli 1 botol vitamin C pon boleh gaiss.. best kan.. rugi besar la kalau tak renew sekarang..

Inginkan keterangan lanjut boleh rujuk kepada upline anda dan baca secara terperinci notis di atas..

Semoga bermanfaat ya..  
Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya..
Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh
klik sini –> Harga Produk Shaklee

Nor Hidawati Kadiso

♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *