Stock Cinch Shake Mix – Vanila Hampir Berkurang

 

Pasti ramai yang diluar sana gemarkan Cinch Shake perisa Vanila kan.. Ye la kalau tak macam mana la Cinch Shake ni dah nak habis stock..

Ye Ida nak kasi tahu ni yang pihak Shaklee Malaysia dah umumkan tentang kekurangan stock Cinch Shake Vanila.

Dimaklumkan bahawa bekalan stok adalah terhad bagi produk Cinch Shake Mix – Vanila

Sila semak kuantiti stock sebelum membuat pesanan.

Kami menjangkakan ketibaan stock berikutnya pada pertengahan bulan September 2018.

harap maklum

terima kasih

Semoga bermanfaat ya..  
Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya..
Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh
klik sini –> Harga Produk Shaklee
Hidawati Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *