Shaklee Ada Kelulusan Dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.. Enrty kali ini saya akan menengahkan tentang produk Shaklee dengan kelulusan dari pihak Kementerian Kesihatan Malaysia..
Pasti ramai dikalangan rakan-rakan diluar sana yang ingin menggunakan barangan keluaran dari Shaklee namun masih merasa ragu-ragu.. Jangan risau ye kawan-kawan kerana barangan keluaran Shaklee ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia..
Di enrty ini saya kepilkan sekali print screen dari Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan, Kementerian Kesihatan Malaysia.. (klik gamba untuk gambar yang lebih besar dan jelas)

Jadi dengan terteranya print screen dari PBFK ini dapat merungkai segala persoalan rakan-rakan tentang barangan dari keluaran Shaklee..

Pasti anda tertanya-tanya tentang ESP (Energizing Soy Protein), Performance Drink, Cinch, Vivix dan Advanced Joint Health Tablet tiada dalam senarai.. Jangan khuatir kerana produk yang tiada dalam senarai tersebut adalah dikategorikan sebagai makanan.. Makanan tidak perlu kelulusan KKM sepertimana beras, susu mahupun gula..

Semoga bermanfaat ya..  
Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya..
Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh
klik sini –> Harga Produk Shaklee

Hidawati Kadiso

♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *