Sejarah Turunnya GLA Complex Ke Bagan Datok

 

Ya.. Siapa sangka GLA Complex dah selamat mendarat ke Jeti Bagan Datok, Perak..

Asalnya Eda tak bawak balik ke kampung pon botol-botol supplement Shaklee.. Eda cuma bawa dalam bekas supplement yang tingkat-tingkat tu saja..

Dah alang-alang ke Jeti Bagan Datok, Eda bawa la sekali ibu mertua punya GLA Complex ni..

Ya ibu mertua makan GLA Complex ni.. serasi betul katanya..

Asalnya dalam beberapa tahun lepas ibu mertua disahkan oleh doktor ada cyst dalam rahim.. besar dalam anggaran 2cm.. ibu mertua risau takut kena buat operation sebab nak keluarkan cyst tu kan.. kita pon cuba la ikhtiar.. cari jalan supaya tak kene operation.. ye la kalau Eda sendiri pon dengar saja operation dah kecut perut..

Kemudian suami Eda belikan GLA Complex untuk ibu beliau..

Setelah dalam 2-3 bulan ibu mertua Eda makan GLA Complex, beliau pergi check ke doktor balik untuk scan dah berapa besar cyst hari tu sebab nak pilih date operation.. tapi bila scan tak ada pula cyst tu.. lega betul rasanya.. macam magic.. dan doktor beritahu yang ibu mertua tak perlu buat operation.. alhamdulillahh..

Korang nak tau apa kelebihan GLA Complex? Entry selepas ini Eda akan kasi tau ya..

Semoga bermanfaat ya..  
Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya..
Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh
klik sini –> Harga Produk Shaklee
Hidawati Kadiso
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *