Promosi Shaklee March 2019 | Vita Lea, GLA Complex & Ostematrix..

Macam tak percaya je kan sekarang dah masuk bulan MARCH untuk tahun 2019 ni..

Alhamdulillah.. Allah masih berikan kita rezeki untuk kita terus hidup di dunia bumi Allah ni.. rezeki masih lagi berpeluang untuk menghirup udara, masih boleh makan minum dan banyak lagi rezeki yang kita terlepas pandang yang mana sesuatu yang kita dapat itu adalah rezeki dari Allah..

Di hari Jumaat yang mulia ini, jangan lupa juga kita sedekahkan surah yasin mahupun surah al-fatihah buat kaum keluarga kita serta muslimin dan muslimat yang terlebih dahulu meninggalkan kita ke negeri abadi..

Berbalik kepada tajuk entry diatas, hari ni eda nak share tentang promosi Shaklee bulan march 2019 yang mana ianya sangat menguntungkan buat wanita di luar sana..

Kenapa eda kata ianya menguntungkan wanita? kerana semua produk yang masuk dalam list promosi bulan ini adalah produk kegemaran dan keperluan wanita hebat seperti anda.

Nak tahu barapa banyak penjimatan yang anda akan dapat dengan promosi bulan ni? jom kita scroll ke gambar di bawah..

a) Beli 4 botol Vita Lea dengan harga RM375.00 dan dapat VOUCHER RM30 (dapat penjimatan 30% untuk membeli pembelian RM100 seterusnya)

b) Beli 4 botol GLA Complex dengan harga RM365.00 dan dapat VOUCHER RM30 (dapat penjimatan 30% untuk membeli pembelian RM100 seterusnya)

c) Beli 5 botol Ostematrix dengan harga RM306.25 dan dapat VOUCHER RM30 (dapat penjimatan 30% untuk membeli pembelian RM100 seterusnya)

Jimat banyak kan.. lebih-lebih lagi bila barang keperluan wanita yang macam ni..

Nak tahu tak apa kelebihan produk-produk yang kalau kita beli dapat voucher ni?

i) Vita Lea Iron Formula

Penambahan Tenaga Segera – pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.

Pelengkap Nutrisi – Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya m ereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anaemia.

Keupayaan Sistem Produktif – Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.

Metabolisma – Sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan.

Elemen Penting Pada Sel Tubuh – Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon, serta menjaga kesihatan tirod.

Melindungi Organ – melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati. Jika anda teliti betul-betul Vitalea merupakan salah satu SET ASAS yang dicadangkan oleh Shaklee untuk SET PRODUK nya.

ii) GLA Complex

a) Merupakan herba tradisi yang dipercayai turun temurun, terutama di kalangan orang barat
b) Membantu merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, meringankan kebas urat saraf
c) Membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormon lelaki dan wanita
d) Membantu memperbaiki symptom PMS seperti kesakitan, mood swing, retensi air, sakit payudara
e) Memperbaiki keadaan menopause seperti hot flashes, insomnia, ketidakhadaman, depresi
f) Pengambilan jangka panjang membantu melambatkan penuaan untuk kelihatan lebih muda
g)  Memperbaiki masalah prostat lelaki dan masalah kerap kencing
h) Merupakan anti-oksidan yang membantu meningkatkan sistem imun tubuh
i) Membantu menghalang pertumbuhan kanser dan sel tumor
j) Mengurangkan inflamasi kulit, eczema, alergi, kegatalan, kulit kering, tinea, kurap
k) Meringankan sakit dan bengkak akibat rheumatisma, athritis
l) Merendahkan paras gula dalam darah
m) Menghalang penambahan berat badan dengan berkesan
n) Merendahkan paras kolesterol LDL
o) Menghalang pembekuan darah, merangsang peredaran darah, pengembangan salur darah
p) Memperbaiki rambut kering dan keadaan rambut gugur
q) Memperbaiki keadaan kanak-kanak autisma, sukar memberi tumpuan dan hiperaktif
r) Memberi tone pada kulit dan otot wanita secara berperingkat untuk capai bentuk badan menarik

iii) Ostematrix

Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat

Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)

Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas

Meringankan stress

Menstabilkan tekanan darah

Melegakan sakit ketika haid

Membantu dalam masalah gastrik

Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi

Mengurangkan risiko praeklampsia

Membantu mengurangkan sakit belakang

Mengurangkan risiko osteoporosis

Membantu mengurangkan kebas dan sesemut

Membantu melegakan sembelit

Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah

Membantu masalah kolestrol

Menggalakkan kulit yang cantik

Melegakan sakit-sakit sendi

Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung

Membantu melembutkan najis

Membantu mengatasi migrain

Membantu masalah buasir

Semoga bermanfaat ya..

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya..
Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh
klik sini –> Harga Produk Shaklee

Nor Hidawati Kadiso

♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *