Promosi Shaklee January 2019 | ESP Buy 7@6 & Twin Pack LESS 5%..

Assalamualaikum semua.. apa khabar hari ni?? harapnya sihat la ya..

Dan hari ni sudah pon masuk tahun baru 2019.. horayyy.. alhamdulillahhh.. sekejap je lagi nak masuk tahun 2020 dan kan.. bersyukur juga kerana kita semua diberi kesempatan untuk menikmati hidup di bumi Allah SWT.. alhamdulillahh..

Apa azam anda tahun ni.. sama tak macam gambar kat atas?

Jadi, seperti biasa masuk tahun baru dan bulan baru ini eda nak share kan tentang promosi bulan January 2019..

Mesti penggemar produk Shaklee tertanya-tanya, apa agaknya promosi bulan ni kan..

Wahh.. seronoknya bila dapat tahu promosi bulan ni adalah ESP..

Susu Banyak Dengan ESP Dan Alfalfa

Serius banyak keistimewaan ESP ni..

KeISTIMEWAAN Shaklee

  • Shaklee menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP).
  • Setiap hidangan membekalkan 14 gram protein berasaskan tumbuhan. Protein soya membantu menurunkan paras kolesterol*.
  • Mempunyai skor PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0 – penarafan yang tertinggi dan bersamaan dengan skor yang diberikan pada protein haiwan.
  • Membekalkan 9 asid amino.
  • Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat.

Dan paling best boleh kurus.. best kan..

Dari segi harganya pula memang sangat berbaloi dengan manfaan yang anda bakal perolehi..

Harga setong RM 161.25

Harga TWIN PACK LESS 5% RM 306.38 (jimat RM 16.12)

Harga untuk  BUY 7 @ 6 RM 967.50 (jimat RM 161.25)

ESP Dan Omega Bagus Untuk Wanita Hamil

Jimat banyakan kan.. Memang sangat rugi kalau anda tak rebut promosi ni.. part yang buy 7 @ 6 tu korang boleh la beli kongsi-kongsi dengan rakan sebilik, sekelas, seopis, adik beradik atau sepupu sepapat.. memang berbaloi sangat..

Jadi, jom la kita mulakan tahun baru ini dengan  mengambil ESP untuk melengkapkan Checklist untuk tahun 2019 ini..

Semoga bermanfaat ya..  
Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya..
Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh
klik sini –> Harga Produk Shaklee

Hidawati Kadiso

♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *