Perubahan Label ESP..

      No Comments on Perubahan Label ESP..

As’salam semua.. hai korang.. salam jumaat.. alhamdulillah kita masih lagi diberi kesempatan untuk menghirup udara di bumi Allah ni.. subhanallah..

Untuk entry ni eda nak share pasal perubahan label pada tong ESP tau..

Sorry sangat-sangat sebab eda terlewat nak war-warkan pada anda.. sepetutnya eda kasi tau 8hb lepas.. tapi hari ni dah 11hb.. lewat 3 hari juga.. sorry ya..

Okeh, jom kite tengok apa yang notis ni beritahu..

Setelah di translate, maka gini la lebih kurang maksudnya.

Pengumuman: Kemas Kini Label Produk

Seperti yang diumumkan sebelum ini, label produk Shaklee Malaysia sedang menjalani pembaharuan berterusan, untuk mematuhi keperluan peraturan. Harap yakin bahawa kualiti dan perumusan produk Shaklee tetap tidak berubah.

Berita baik! Untuk ESP Mixed Soya Protein Isolate Powder label baru, kami telah memasukkan tuntutan kalsium untuk tulang dan gigi yang sihat, serta manfaat pengurangan kolesterol protein soya.

Jangan ragu untuk berjumpa ahli Nutrisi kami sekiranya anda mempunyai pertanyaan lanjut.

Harapnya lepas ni ramai tak terkejut la kalau sebelum ni dah pernah beli ESP dan beli lagi sekali tapi label lain sikit.. Itu semua adalah kerana untuk mematuhi peraturan yang telah ditetapkan sahaja..

Semoga bermanfaat ya..  
Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya..
Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh
klik sini –> Harga Produk Shaklee

Hidawati Kadiso

♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *