Mulakan Hari Dengan Bersenam Bersama Yang Tersayang

Dah lama rasanya eda tak bersenam atau joging.. Last buat waktu sebelum bulan puasa hari tu rasanya..

Sekarang ni pon dah nak raya haji.. boleh bayang tak berapa bulan dah tak berlari..

Kalau dulu dalam masa 30 minit dah berapa kilometer dah boleh dapat.. tapi hari ni cuma 3 kilometer lebih sahaja.. aduh.. mungkin sebab lemak dari lemang dan rendang waktu syawal belum hilang lagi..

Tapi eda tetap mulakan hari macam biasa.. Sebelum mulakan aktiviti larian eda akan makan dulu supplement seperti Vitamin C, Vita Lea, B Complex, Lecithin dan tak ketinggalan Coq Trol Plus..

Kesemua supplement diatas sangat membantu eda dari segi tahap kecergasan dan dapat mengurangkan tahap ‘pancit’ semasa berlari.

Ostematrix juga eda ada ambil semasa malam sebelum tidur agar eda dapat tidur dengan lebih nyenyak dan dapat topup kembali kalsium yang kian menghilang hari demi hari. Anda pon patut dapatkan Ostematrix juga tau.

 

Semoga bermanfaat ya..  
Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya..
Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh
klik sini –> Harga Produk Shaklee

Hidawati Kadiso

♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *