Limited Stock Collagen Powder & Shakleebaby Gentle Wash..

Ni ada sedikit berita sedih yang eda baru dapat tahu.. haiss.. cerita pasal stock ni memang selalu sedih je la.. time orang nak order tu la die habis.. bila orang nak guna la die dah tak de.. sedih kan.. tapi yang bestnya, itu bermaksud produk Shaklee sudah pon diterima pakai oleh masyarakat Malaysia.. Alhamdulillahh..

Tapi produk apa yang limit sangat stock nya tu ya?? jom kita baca dulu notis ni..

PENGUMUMAN: 

Stok Terhad / Kehabisan Stok Collagen Powder

Harap maklum bahawa bekalan stok untuk produk Collagen Powder adalah terhad buat masa kini. Penjualan produk ini akan dihentikan secara sementara selepas kahabisan stok. Sila hubungi kai sebelum membuat pesanan.

Mengalu-alukan kedatangan Collagen Powder BARU yang akan datang nanti.

PENGUMUMAN: 

Stok Terhad / Kehentian Stok Shakleebaby Gentle Wash

Harap maklum bahawa bekalan untuk produk Shakleebaby Gentle Wash adalah terhad pada masa kini. Produk ini akan dihentikan selepas penghabisan stok. Sila hubungi kami sebelum pesanan. 

Shakleebaby Soothing Lotion dan Shakleebaby Massage Oil Akan masih dijual sehingga kehabisan stok.

Harapnya cepat la Collagen Powder restock.. ramai yang nak cantik ni.. dan eda rasa sedih pulak sebab Shakleebaby Gentle Wash nak dihentikan penjualannya di Malaysia.. sayang betul.. produk sebagus ini nak dihentikan.. tak apalah.. kita sama-sama doakan yang baik-baik saja.. aminn..

Semoga bermanfaat ya..  
Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya..
Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh
klik sini –> Harga Produk Shaklee

Hidawati Kadiso

♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *