Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee Berbanding Bisnes Lain?

 MODAL RENDAH

Modal rendah sangat. Hanya RM75 sahaja. Even, ada jugak caranya untuk daftar sebagai ahli, dengan tak perlu bayar sesen pun.
.
Dah daftar ahli, tak perlu pun nak beli stok banyak-banyak. Buat marketing, ambil order customer, customer bayar, then baru proceed order kat Shaklee.
.
Memang bisnes yang sangat sesuai untuk semua orang.
.


 FLEXIBLE
.
Di mana pun anda berada, sedang buat apa pun anda, bisnes tetap boleh jalan seperti biasa. Takde hal. Asalkan ada line internet.
.
Kalaulah takde line internet time tu pun, sales tetap boleh masuk. Sebab ada cara marketing yang kita dah buat awal-awal, yang boleh generate sales sampai bila-bila. Iaitu BLOG dan VLOG. Tak tahu? Takpe, boleh belajar. Yang penting, NAK!
.
Satu bisnes yang sangat scalable dan automated
.
 BOLEH DIWARISKAN
.
Ya, bisnes Shaklee boleh diwariskan kepada anak-anak kita. Sekurang-kurangnya, kita dah sediakan satu platform yang bagus untuk diorang hadapi cabaran masa depan diorang.
.
 KESIHATAN
.
Bisnes Shaklee, bukan untuk duit semata, tapi untuk kesihatan. Sangat bernilai. Tak dapat diukur dengan wang ringgit. Kita sihat. Orang-orang sekeliling kita sihat. Customer sihat. It is priceless.
.
Yup!
Menjebakkan diri ke dalam bisnes Shaklee, adalah keputusan tepat saya buat.

Semoga bermanfaat ya..  
Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya..
Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh
klik sini –> Harga Produk Shaklee

Hidawati Kadiso

♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati
Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *